اخبار و اطلاعیه ها

جشنواره روشن پژوه ۱۴۰۲

نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی دانش آموزان پایه دهم

دیدار با آقای فرهاد حسن‌زاده، نویسنده کودک و نوجوان

در ۲۸ آبان ۱۴۰۲، آقای فرهاد حسن‌زاده، نویسنده کودک و نوجوان به دعوت کتابخانه‌ی دبیرستان دوره اول روشنگر، در مدرسه حاضر شدند.

كلاس‌هاي تابستاني۱۴۰۲

در پی یک سال تلاش و کوشش در زمینه‌های آموزشی و پرورشی و اجرای برنامه‌های سال تحصیلی، تابستان فرصت مغتنمی است تا این فعالیت‌ها با حال و هوایی دیگر و در ارتباطی نزدیکتر و صمیمی‌تر با عزیزان دانش‌آموز استمرار یابد و ایّام فراغت به گونه‌ای مفرّح و مفید، منظم و پیوسته با اهداف آموزشی و پرورشی سامان بگیرد.

کسب رتبه برتر در مسابقات موت کورت

متوسطه دوره اول روشنگر برای دومین سال پياپی، مقام قهرمانی مسابقات حقوق دان نوجوان را احراز کرد. موت کورت عنوان مسابقاتی است که برای هفتمین سال بین مدارس مطرح شهر تهران برگزار می شود. امسال ٣٨ تیم از مدارس مفید، سلام، علوی، رشد، ادب، صلحا و مهر هشتم در این دوره از مسابقات شرکت کردند.

نمایشگاه دستاوردهای علمی و پژوهشی

بدین وسیله از شما دعوت می شود از هفدهمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی متوسطه دوره اول روشنگر بازدید فرمایید.

کسب مقام اول رقابت های موت کورت دانش آموزی

کسب مقام اول ششمین دوره رقابت های موت کورت دانش آموزی حقوق کیفری، بین ۴۶ مدرسه دخترانه و پسرانه در سطح تهران را به اعضای گروه بینه، تیم پشتیبان و خانواده بزرگ روشنگر تبریک عرض نموده و برایشان از خداوند مهربان، موفقیت و شادکامی روز افزون خواستاریم.